Saftig chokoladekage med et snert af appelsin
Kagerne med appelsin fortsætter – som jeg jo lovede sidst. Denne gang i en chokoladeudgave, som vi jo alle ved jeg knuselsker! Og så er der sådan set ikke så meget mere at sige andet end, at hvis du er til chokoladekage med et tvist, der er nem at lave, ja så er det her en opskrift lige for dig 😉
Opskrift
3 spsk. kakao
125 g hvedemel
150 g sukker
½ tsk. natron
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
125 g smeltet smør (skal køle inden)
1 dl mælk
1 dl appelsinsaft
Skal fra én revet appelsin
1 æg
Evt. 50 g hakket chokolade.
Pisk æg og sukker og bland derefter alle andre ingredienser sammen med. Sigt eventuel melet, så du undgår klumper. Rør til sidst eventuelt hakket chokolade i (vi ved alle, at den bare bliver bedre, hvis du gør det…). Hæld dejen i en springform – min er 22 cm. Bag i ovnen ved 170 grader i cirka en halv time.
Pynt bagefter med glasur lavet af flormelis, kakaopulver og appelsinsaft (i stedet for vand).
– MissConradsen
Følg bloggen på Facebook: HER
Ingen kommentarer endnu