Et kig i vores blomsterunivers

Makronmuffins med appelsin og chokolade

2017-03-26-18-15-41

Det er jo ikke første gang, der er makronmuffins på bloggen. Men første gang med appelsin som ingrediens. Som jeg tidligere har nævnt havde vi en masse appelsiner i overskud, og de skulle jo bruges. Så det blev de selvfølgelig til en hel masse forskellig kage. Jeg synes personligt, at det giver en dejlig smag til de fleste kager, så for mig er det aldrig skidt med et par appelsiner (eller ti) i overskud. Og hvis man ikke er til appelsin, så kan det nemt undlades i denne opskrift…

2017-03-26-18-15-17

Opskrift

2 æg

200 g sukker

1-2 tsk mandelessens

1/2 tsk vaniljepulver

100 g makroner

85 g mel

85 g smør – smeltet

Skal og saft fra 1 appelsin

50 g chokolade

Pisk æg, sukker, mandelessens og vaniljepulver til det er luftigt. Knus derefter makronerne og hæld dem i sukker/æggemassen (de kan med fordel puttes i en pose med knude og knuses – så krummer de ikke ud over det hele). Vend så det smeltede smør, appelsinsaften og skallen, samt melet i. Bland til sidst hakket chokolade i og hæld dejen i muffinsforme. Vær opmærksom på, at dejen er meget blød, så den kan nemt flyde ud – brug derfor faste forme eller eventuelt to almindelige papirforme. Bag ved 185 grader i 18-20 minutter.

2017-03-26-18-15-24

– MissConradsen 
Følg bloggen på Facebook for meget mere kage: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i vores blomsterunivers