Makronmuffins med appelsin og chokolade
Det er jo ikke første gang, der er makronmuffins på bloggen. Men første gang med appelsin som ingrediens. Som jeg tidligere har nævnt havde vi en masse appelsiner i overskud, og de skulle jo bruges. Så det blev de selvfølgelig til en hel masse forskellig kage. Jeg synes personligt, at det giver en dejlig smag til de fleste kager, så for mig er det aldrig skidt med et par appelsiner (eller ti) i overskud. Og hvis man ikke er til appelsin, så kan det nemt undlades i denne opskrift…
Opskrift
2 æg
200 g sukker
1-2 tsk mandelessens
1/2 tsk vaniljepulver
100 g makroner
85 g mel
85 g smør – smeltet
Skal og saft fra 1 appelsin
50 g chokolade
Pisk æg, sukker, mandelessens og vaniljepulver til det er luftigt. Knus derefter makronerne og hæld dem i sukker/æggemassen (de kan med fordel puttes i en pose med knude og knuses – så krummer de ikke ud over det hele). Vend så det smeltede smør, appelsinsaften og skallen, samt melet i. Bland til sidst hakket chokolade i og hæld dejen i muffinsforme. Vær opmærksom på, at dejen er meget blød, så den kan nemt flyde ud – brug derfor faste forme eller eventuelt to almindelige papirforme. Bag ved 185 grader i 18-20 minutter.
– MissConradsen
Følg bloggen på Facebook for meget mere kage: HER
Ingen kommentarer endnu